Is steigerbuis goedkoop in aanschaf?

Is steigerbuis goedkoop in aanschaf?

 (2)

  Steigerbuis

Als mensen willen wij vaak veel voor weinig. Lekker goedkope spullen in aanschaf. Maar is dit altijd een goede keuze? Bij BouwBuis.nl verkopen wij enkel kwalitatieve goede steigerbuizen. Steigerbuis is goedkoop als investering, niet perse goedkoop in aanschaf. Maar wat wilt u liever? 

Steigerbuis goedkoop of duurzaam?

Wanneer we gaan kijken naar onze producten, kunnen we u verzekeren dat u een duurzame investering doet en daarmee is de steigerbuis uiteindelijk een goedkope keuze. Steigerbuizen vinden hun oorsprong in de bouwsector en werden ingezet om steigers mee te bouwen. Deze buizen zijn van gegalvaniseerd staal. Dit is thermisch verzinkt en houden hun kwaliteit dus in allerlei weersomstandigheden. Wanneer je dus op een goedkope duurzame manier je eigen meubels wilt maken, dan zit je bij BouwBuis.nl goed.

Steigerbuis is goedkoop doordat het op maat te bestellen is

Bij Bouwbuis.nl kunt u alles op maat bestellen. Via onze handige bestelmodule kunt u precies díe maat invoeren die bij perfect uw ruimte past. Dit maakt de keuze voor steigerbuis ook goedkoop. Doordat u het product precies op maat geleverd krijgt en enkel zelf met een inbussleutel de producten in elkaar hoeft te draaien, bespaart u tijd en energie. 

Ook voor uw bedrijf een goede keuze

Bent u ondernemer en denkt u erover om steigerbuizen in te zetten in uw bedrijf? Wij raden u zeker aan hiervoor te kiezen. Onze bouwpakketten maken het u gemakkelijk en onze steigerbuizen zijn tot wel 6 meter lang te bestellen. U kunt met onze steigerbuizen van alles maken: kledingrekken, statafels, bureaus, stellingkasten. Steigerbuis is goedkoop omdat het duurzaam is. U schaft dit product vandaag aan en u heeft er over 50 jaar nog steeds plezier van. 

Waarom wij denken dat steigerbuis goedkoop is en een goede koop is

  • Het is een duurzaam product en gaat tot wel 50 jaar mee. 
  • Met onze bouwpakketten bespaard u geld, tijd en moeite. Met enkel een inbussleutel zet u alles in elkaar. 
  • Het fijne van steigerbuis is dat u ook gemakkelijk kunt veranderen, wilt u toch iets anders creëren? U haalt de constructie gemakkelijk uit elkaar en creëert zo weer iets nieuws.  

Wilt u graag meer weten over steigerbuis? Neem contact met ons op

Benieuwd wat u allemaal kunt creëren? Kijk dan op onze inspiratie-pagina.

 (2)