Steigerbuis tafel, belangrijke tips voordat u koopt

Steigerbuis tafel, belangrijke tips voordat u koopt

 (2)

  Steigerbuis Tafel Onderstellen

De steigerbuis trend

Het gebruik van steigerbuis in en rondom het huis is een niet weg te denken trend. Van tuinmeubilair tot aan binnenhuis meubels en andere meubelstukken die gemaakt worden met steigerbuizen als fundering. De inrichting krijgt een industriële en moderne look. Ook tafels en salontafels van steigerbuis zijn echte eyecatchers in je inrichting. Er zijn vele verschillende aanbieders die steigerbuis meubelen verkopen. Van plan een steigerbuis tafel te kopen? Lees dan verder!

Tips voor het kopen van een steigerbuis tafel

Wanneer je van plan bent een tafel van steigerbuis te kopen zijn er een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden. Gebruik deze tips bij het kopen van een steigerbuistafel:

  1. Let ten eerste altijd op de afmetingen van de tafel. Wanneer jij de tafel op een bepaalde plaats wilt neerzetten, moet deze natuurlijk wel mooi in de ruimte passen. Vergis je niet en meet je ruimte en de tafel zelf op.
  2. Er zijn verschillende soorten steigerbuizen verkrijgbaar. Zo heb je keuze uit een standaard stalen steigerbuis, maar ook zwarte buizen. Afhankelijk van de stijl waar je voor wilt gaan, kun je dus kiezen uit verschillende soorten buizen voor het tafelframe.
  3. Let op de afwerking van het blad. Vaak wordt het tafelframe van steigerbuizen bedekt met een tafelblad van steigerhout. Deze combinatie is steeds vaker terug te zien. Verschillende soorten hout of afwerkingen zorgen voor een andere look. Zo kun jij bepalen welke afwerking het best past bij jouw inrichting.
  4. Optioneel zijn wielen onder de tafel van steigerbuis. Wanneer de tafel dienst als salontafel is dit misschien wel een leuke optie. Hiermee is de tafel gemakkelijk te verplaatsen wanneer je even de ruimte nodig hebt en het ziet er nog eens extra robuust uit.
  5. Houd een inbussleutel bij de hand. Bij het kopen van een steigerbuis tafel zou het zo kunnen zijn dat je deze nog zelf moet monteren. Hierbij zul je hoogstwaarschijnlijk een inbussleutel voor nodig hebben om de buizen vast te maken. 

Onderstellen van BouwBuis.nl

Interesse in een zelf ontworpen tafel van steigerbuis? Neem dan eens een kijkje naar onze steigerbuis tafel onderstellen. Deze onderstellen zijn al samengesteld en na het assembleren klaar voor gebruik. Onnodige afmetingen en berekeningen zijn niet nodig. Met keuze uit verschillende soorten en maten onderstellen zit er altijd wel een geschikt model bij.

 (2)