Welke steigerplank afmeting kiest u?

Welke steigerplank afmeting kiest u?

 (1)

  Steigerhout

Steigerplanken zijn populair en ook bij BouwBuis.nl vliegen de steigerplanken als warme broodjes over de digitale kassa. Onze planken worden standaard in een lengte van 2,5 meter geleverd. Maar zoals bij alles, heeft u ook voor de afmeting van uw steigerplank de mogelijkheid om deze op maat te bestellen. Wij zagen deze tot op de millimeter precies voor u! 

Afmeting steigerplank 

Bij ons heeft u de keuze uit drie verschillende type steigerplanken. Zo hebben wij onbehandeld steigerhoutvintage steigerhout en antraciet steigerhout. Het verschil zit hem vooral in de look. Onbehandeld steigerhout is nog niet geschuurd en gebeitst, dit kunt u dus nog helemaal naar eigen wens doen. Onze vintage steigerplank is nieuw steigerhout dat voorzien is van een grijze vintage beits. Onze antraciete steigerplank is voorzien van een antraciete beits. 

Als u kijkt naar de afmeting steigerplank worden onze planken standaard geleverd in een lengte 2,5 meter. Maar BouwBuis zou BouwBuis niet zijn als u uw steigerplank afmeting niet zelf kunt invoeren. De minimum lengte is een halve meter en maximaal is dus de lengte van 2,5 meter. Heeft u een plank nodig voor tussen twee muren? U meet eenvoudig de ruimte die er tussen de twee muren zit, u voert uw maten in bij onze bestelmodule en wij doen de rest. Binnen 1-3 werkdagen wordt deze netjes bij u afgeleverd.  

De steigerplank afmeting hangt samen met hetgeen u wilt creëren

Bij BouwBuis.nl bieden wij allerlei bouwpakketten aan, waardoor u in een mum van tijd de mooiste creaties kunt maken. Het enige dat u nodig heeft is een inbussleutel en deze is ook nog eens bijgeleverd. Bij onze bouwpakketten dient u de steigerplanken apart aan te schaffen. Het beste is om voor uzelf een stappenplan te maken over wat u wilt gaan maken, welke steigerbuizen u hiervoor nodig heeft en vervolgens welk type steigerplank u wilt gaan gebruiken, welke steigerplank afmeting u nodig heeft en het aantal planken. 

Mocht u advies nodig hebben? Schroom niet, daar zijn we voor!

 (1)