BouwBuis.nl is een webshop van Van Meel Metaaltechniek in Ospel, bijna om de hoek dus! Wij verkopen steigerbuizenaluminium buizen en constructie buizen op maat. Samen met onze Buiskoppelingen kunt u snel de meest uiteenlopende projecten creëren, van kapstokje voor thuis tot complete zakelijke werkplek- of winkelinrichting. Bij ons kunt u alles op maat bestellen en wij zagen voor u tot op de millimeter nauwkeurig. Onze steigerbuizen zijn te bestellen tot een lengte van 6 meter. Dit biedt u de mogelijkheid om precies de juiste afmeting te vinden voor uw creatie.

Om het makkelijk te maken hebben we een aantal bouwpakketten samengesteld zoals steigerbuis onderstellen, stelling kasten en spandoek frames die u eveneens exact op maat kunt bestellen. Ook verkopen we gebogen buis in de vorm van een ring, halve boog, 90° bocht of segment. 

Online bestellen - volgende dag afhalen

Start via de Homepage of via de zwarte menubalk hierboven. Kijk rustig even rond, stel uw constructie samen, bestel via de webshop en wij zorgen ervoor dat u het de volgende dag kunt afhalen. Wilt u de bestelling liever thuis of bij uw bedrijf laten bezorgen? Doen we!

Wij zijn een metaalbedijf, geen bouwmarkt maar voor advies en ideeën mag u natuurlijk langs komen! Dat kan op zaterdag tussen 9.00u en 13.00u. U kunt bij ons momenteel echter nog niet afrekenen, dat doet u dus online via de webshop.

Afhalen:

Ma - Vr van 9.00u tot 17.00u

Zaterdag van 9.00u tot 13.00u 

Advies en ideeën:

Zaterdag van 9.00u tot 13.00u

Wij helpen u graag!

 

Buiten onze standaard bouwpakketten zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Denk aan steigerbuis meubels, ballustrades, (opberg)stellingen, kledingrekken, houtopslag, kliko-ombouw, zonwering, reclame frames, standbouw, bordessen, werkplek inrichting, winkel inrichting en wat u maar bedenken kunt! In onze gallerij vindt u een aantal foto's van creaties van onze klanten.

P.s. U bent in goed gezelschap ;)

We verzenden door de gehele Benelux. Naast de duizenden particulieren en kleinbedrijven aan wie we onze materialen inmiddels hebben mogen leveren gaan onze steigerbuizen en koppelingen ook naar gerenommeerde bedrijven zoals A'dam Look Out (sensationele "over the edge" schommel in Amsterdam) en het grootste dance evenement van de wereld; Tommowland in België.