Een steigerbuis bureau maken

Een steigerbuis bureau maken

 (1)

  Steigerbuis Tafel Onderstellen

.Een bureau maken van steigerbuis is een perfecte keus. We kunnen ons zo voorstellen dat het fijn is als u bij de aanschaf van nieuwe producten weet dat u hiermee jaren vooruit kunt. We vertellen u op deze pagina meer over de mogelijkheden van een steigerbuis bureau maken! 

Bureau van steigerbuis maken

Wanneer u kiest om met een van onze bouwpakketten zelf een steigerbuis bureau te maken, kunt u hier de komende jaren zeker nog mee vooruit. Misschien schaft u dit bureau voor uzelf aan en heeft u er over enkele jaren genoeg van. Wegdoen? Welnee, uw kinderen kunnen dit bureau van u overnemen. Steigerbuizen hebben namelijk een lange levensduur en gaan wel tot 50 jaar mee. Daarnaast is het heel gemakkelijk schoon te houden. Doordat steigerbuis licht glanzend en toch ook een ruw uiterlijk heeft, straalt het iets stoers uit. 

Een steigerbuis bureau ook ideaal als (flex)werkplek

Bent u ondernemer of zelfstandige, dan is het kiezen voor een bureau van steigerbuis ook een hele goede optie. Bij ons wordt alles op maat geleverd. Wij zagen tot op de millimeter nauwkeurig. Onze steigerbuis onderstellen zijn te verkrijgen tot wel 4 meter lang. Handig als u veel werkruimte nodig heeft op de werkvloer. Daarnaast bieden wij ook onderstellen aan met zwenkwielen, helemaal ideaal omdat u op deze manier gemakkelijk veranderingen op het gebied van werkplekken kunt uitvoeren. 

Bouwpakket bureau van steigerbuis : handige weetjes

  • Onze onderstellen zij er in verschillende buisdiameters, te weten: 33.7 mm | 42.4 mm | 48.3 mm | 60.3 mm. 
  • We hebben varianten met en zonder zwenkwielen, net wat u zelf fijn vindt.
  • Bij sommige varianten moet het tafelblad zelf dragend zijn.
  • Bij sommige varianten hoeft het tafelblad niet zelfdragend te zijn, hierdoor kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een dun houten of glazen tafelblad.  

Bestellen doe je eenvoudig bij BouwBuis.nl

Wij staan bekend om onze goede service. Dit proberen we ook door te voeren in onze site. Zo kunt u gemakkelijk bij het onderstel voor uw bureau van steigerbuis de precieze maten invullen en geven we aan hoe u de maten het best kunt bereken. Mocht u er zelf niet uitkomen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We leveren binnen 1-3 werkdagen en levering op afspraak is mogelijk. We werken met een vaste transporteur waardoor de verzendkosten van buizen €15 zijn en alleen koppelingen €9. 

Twijfelt u over welke variant onderstel u het best kunt kiezen om uw steigerbuis bureau te gaan creëren? Vraag ons om advies!

 (1)