Steigerhout kopen

 (0)    0

  Steigerhout

Steigerplanken worden al jaren gebruikt voor allerlei werkzaamheden in de bouw of ontwerpen voor meubelen. Het hout van de steigerplank is duurzaam en gaat lang mee. Hierdoor zijn de planken te gebruiken bij het maken van items die zowel binnen- als buitenshuis gebruikt kunnen worden. Bij BouwBuis.nl kunt u behandeld en onbehandelde steigerhout planken kopen. 

Wanneer u kiest om onbehandeld steigerhout te kopen, kunt u deze nog zelf bewerken en behandelen. Schuur de onbehandelde plank tot een splintervrije basis of verf de ruwe plank met een vintage kleur voor een robuuste uitstraling. Een bekende trend is dan ook het maken van meubelen of andere items met gebruikte steigerplanken. Geef een eigen twist aan deze trend en bewerk uw onbehandelde steigerplank zelf. Steigerhout kopen doet u dus bij BouwBuis.nl. 

De voordelen van behandeld steigerhout

Ook heeft u de keuze om al behandelde steigerhout planken te kopen. Deze planken zijn voorzien van een beits waardoor de plank is beschermd en een andere kleur aanneemt. Afhankelijk van de stijl waar u voor wilt gaan, kiest u uit een van de behandelde steigerplanken voor het maken van al uw ontwerpen. U heeft bij BouwBuis.nl de keuze uit een antraciet steigerplank en een vintage steigerplank.

Steigerhout zelf gebruiken

Steigerhout is voor allerlei verschillende doeleinden te gebruiken. De naam steigerhout is afkomstig van zijn oorspronkelijke functie in de bouw. Het hout wordt in de bouwsteigers gebruikt om bouwvakkers en hun zware materialen te dragen. Tegenwoordig is het gebruik van steigerhout voor andere functies buiten een loopplank voor bouwvakkers populair geworden.

Steigerhout wordt vaak gebruikt bij het maken van meubelen of andere woning items. Bijzettafeltjes of salontafels bestaande uit steigerhout geven een robuuste en stoere uitstraling aan een woning. Ook is het hout geschikt voor buitengebruik waarmee de mooiste tuinmeubelen of hekken worden gemaakt. Bent u van plan zelf steigerhout planken te kopen? Neem een kijkje in ons assortiment. Daarnaast kun u hier ook allerlei steigerbuizen en zelfs onderstellen volledig op maat vinden, 

 (0)    0

Gelukt, bedankt voor je reactie!
Stel een vraag of geef een reactie
Captcha
Facebook reacties