Steigerpijp kopen, wat is van belang?

Steigerpijp kopen, wat is van belang?

 (1)

  Steigerbuis

Bij BouwBuis.nl hebben we een divers aanbod aan steigerpijpen, ook wel steigerbuizen genoemd. U wilt steigerpijpen kopen? Wij leggen u uit welke keuze u heeft en wat er allemaal mogelijk is met steigerpijpen. 

Steigerpijp kopen, welke soorten zijn er?

Er zijn diverse soorten steigerpijpen die u kunt kiezen. Zo beschikken wij over gegalvaniseerde steigerpijpen, zwart gecoate steigerpijpen, onbehandelde steigerpijpen en aluminium steigerpijpen. 

De kenmerken op een rij:

Deze wordt eigenlijk het meest toegepast. De pijp heeft een licht glanzend maar toch ruw uiterlijk en is geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. Het geeft een stoere look aan uw huis, kantoor of tuin!

Dit type steigerpijp is de laatste jaren erg in trek onder mensen die steigerpijp kopen. De pijp is voorzien van een zwarte, matte lak. Het zorgt er voor dat meubels en interieur een moderne strakke uitstraling krijgen.

Deze pijp is onbehandeld wat betekent dat het een glad oppervlakte heeft en een antraciete kleur heeft. Het nadeel hiervan is dat de pijp minder goed toepasbaar is voor buitengebruik in verband met roesten. 

Wanneer u deze steigerpijp wilt kopen, heeft u een lichte variant pijp tot uw beschikking. Dit type steigerpijp wordt vaak gebruikt bij producten die met regelmaat moeten worden gedemonteerd. Denk aan spandoekframes of reclameborden. 

Steigerpijp kopen, wat kunt u allemaal creëren?

De mogelijkheden met steigerpijpen zijn eindeloos. Kijk gerust eens op onze inspiratiepagina. Onze klanten creëren de mooiste creaties met onze steigerpijpen. Wat dacht u van een mooie tafel? Deze creëert u eenvoudig met een steigerpijp tafel onderstel. Of een praktische stellingkast. Verder kunt u bijvoorbeeld denken aan een garderobe, een statafel of een kapstok. Maar ook voor kantoor kunt u een mooie lunchplek maken met een hoge bartafel, maakt u een lang bureau of ordent u uw magazijn met een hele rij stellingkasten. Het grote voordeel van steigerpijp kopen bij BouwBuis.nl is dat alles tot op de millimeter op maat gezaagd wordt en u dus ook echt alles op de door u gewenste maat kunt bestellen. 

Aan de slag? Koop uw steigerpijpen vandaag nog!

 (1)