Buiskoppeling - Zwart

Kies de gewenste buisdiameter: Ø26,9 - Ø33,7 - Ø42,4 - Ø48,3

Met onze kwalitatieve maar zeer scherp geprijsde zwarte buiskoppelingen kunt u, in combinatie met onze steigerbuizen, de meest uiteenlopende constructies bouwen. De koppelingen hebben een duurzame zwarte coating en zijn TÜV-gecertificeerd. De bijgeleverde inbusschroef is voorzien van een harde coating en zorgt voor een zeer sterke verbinding.

Buiskoppelingen zwart in veel varianten

Zwarte buiskoppelingen worden gebruikt bij het maken van een buisverbinding. De koppeling voegt twee of meer buizen bij elkaar, zodat het een doorlopende buis wordt. In ons assortiment zijn vele verschillende soorten koppelingen te vinden, waaronder zwarte buiskoppelingen, maar bijvoorbeeld ook verzinkte buiskoppelingen. Met deze buiskoppelingen kunt u verbindingen maken als bochten, kruisingen, rechte verbindingen en T-verbindingen. Daarnaast zijn er ook voetplaten, wandplaten, haken en bevestigingslippen.

Buiskoppelingen met TUV-certificatie

In het assortiment zijn zowel buiskoppelingen zwart als verzinkt te vinden. Alle koppelingen van BouwBuis.nl zijn TUV-gecertificeerd en bieden de beste kwaliteit. U heeft keuze uit verschillende soorten steigerbuis materialen, waaronder gegalvaniseerd, aluminium of zwart. Deze steigerbuizen kunt u verbinden met een van de buiskoppelingen. Ook hier heeft u weer een ruime keuze aan verschillende maten, verbindingen en kleuren.  Vrijwel altijd worden de buiskoppelingen in het zwart gecombineerd met de zwarte steigerbuizen

Verschillende maten en soorten

Ons assortiment is volledig op elkaar afgestemd, zodat u zonder moeite uw online aankoop kunt doen. Voor iedere maat buis hebben wij een bijpassende koppeling die hierop kan worden aangesloten. Zo kunt  u later gemakkelijk producten in dezelfde maat kopen om toe te voegen aan de door u gebouwde constructie. De maten van de zwarte koppelingen als de steigerbuizen hebben een diameter van 26,9 mm, 33,7 mm of 42,4 mm. De verzinkte buiskoppelingen zijn zelfs in nog meer maten te krijgen. Afhankelijk van het soort constructie dat u wilt gaan bouwen, heeft u keuze uit een breed assortiment. 

Verschillende koppelingen die verkrijgbaar zijn bij BouwBuis.nl:

  1. T-stuk
  2. Hoekstuk
  3. Verbindingsstuk
  4. Kruisstuk
  5. Wandbevestiging
  6. Voetplaten

Gebruik in interieur

Steigerbuizen worden niet langer meer alleen gebruikt voor het bouwen van steigers. Zo zie je in het interieur ook regelmatig het gebruik van steigerbuizen terug. Met de steigerbuizen en bijpassende zwarte buiskoppelingen maakt u gemakkelijk uw eigen meubels. Dankzij de stevigheid van een steigerbuis constructie kunnen meubelen zoals tafels of robuuste kapstokken wel tegen een stootje. Kies voor de buiskoppelingen zwart of verzinkt om de items te laten overeenstemmen met het interieur.