Steigerbuis Onderstellen

Voor diverse toepassingen hebben we steigerbuis onderstellen voor u samengesteld zodat u niet alles zelf hoeft uit te zoeken en te berekenen. Kies hieronder het gewenste product en bepaal zelf de afmetingen!

Steigerbuis onderstellen van hoge kwaliteit

Bent u opzoek naar een steigerbuis onderstel? Zoek niet meer verder!

Om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van onze klant, hebben wij ons assortiment uitgebreid met steigerbuis onderstellen. De al voor u samengestelde onderstellen komen in verschillende variaties. Maak het u zelf gemakkelijk en voorkom het onnodig tijd besteden aan zoeken en berekenen van welke producten u allemaal nodig heeft voor uw creatie. 

Verschillende soorten onderstellen mogelijk

De mogelijkheden zijn ontelbaar als het gaat om steigerbuis constructies. Vele constructies worden gebruikt in de bouw, waarbij de steigerbuis stellingen stevigheid bieden. Maar deze stevigheid van de steigerbuis constructies kan ook in andere omgevingen worden toegepast. De buizen zijn ook geschikt voor het creëren van een meubelstuk of item. 

Wij hebben een groot aanbod aan verschillende onderstellen die ieder een eigen functie bekleden. Zo bestelt u met gemak een steigerbuis tafel onderstel met keuze uit vele varianten naar wens. Ook stellingkasten zijn in meerdere formaten en soorten te bestellen, waardoor u snel uw eigen kast in elkaar kunt zetten. Voor bedrijfsinrichtingen zijn producten verkrijgbaar, zoals winkel kledingrekkenbarkrukken of een doorrolstelling. Daarnaast zijn er onderstellen voor een bank, werkbank of kapstok beschikbaar. 

De steigerbuis onderstellen worden geleverd als bouwpakket en dienen zelf nog in elkaar gezet te worden. Dit doet u gemakkelijk met de bijgeleverde tekening. De steigerbuizen zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor u uw creatie in de tuin, woonkamer of kantoor kunt plaatsen. 

Bepaal zelf de maat

Iedere klant heeft zijn eigen wensen en ideeën. Zo heeft u voor ieder steigerbuis onderstel keuze uit de diameters van de steigerbuis. Ieder steigerbuis onderstel kan worden gemaakt met verschillende steigerbuizen. Om het item nog eens helemaal naar eigen voorkeuren af te ronden, kunt u voor uw bestelling de frame maten doorgeven:

  1. Lengte
  2. Breedte
  3. Hoogte

Bestel een compleet bouwpakket voor een steigerbuis onderstel geheel aangepast naar eigen wens! Heeft u hier nog vragen over? Neem dan contact op met de klantenservice van BouwBuis.nl.